Hoe creëer en verifieer ik mijn Anycoin Direct account?

Introductie

Nadat u uw account hebt aangemaakt, beslist u naar welk level u uw Anycoin Direct-account wilt upgraden. Ieder level is verbonden aan een limiet. In de onderstaande tabel ziet u een gemakkelijk overzicht van alle levels en bijbehorende limieten. U kunt stoppen op ieder level / limiet die bij u past! Als u ervoor kiest om rechtstreeks level 5 te bereiken, kunt u onze snelle verificatie guide lezen voor verdere informatie.

Level Limit 24 hours Limit weekly
Level 5* €5000* €25.000
Level 1 €100 €250
Level 2 €400 €1000
Level 3 €1.000 €1.500
Level 4 €1.500 €5000

Level 5

De limieten voor level 5 variëren per betalingsmethode. Voor een uitgebreid overzicht van alle limieten, kunt u de volgende guide lezen.

Stap 1: Maak een profiel aan op Anycoin Direct (Level 1)

Op onze website kunt u een profiel aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. Klik op ‘Registreer’ en u wordt doorgeleid naar het volgende scherm waar wij om uw naam, adres en e-mailadres vragen. Zorg ervoor dat deze informatie correct is. Een bevestigingsmail zal verzonden worden naar het opgegeven emailadres. In deze mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of vul de activatie token in het token veld in. Dit zal uw account activeren.

Verkeerd adres of een verkeerde naam

Een verkeerd adres of een verkeerde naam invullen kan ervoor zorgen dat uw orders geblokkeerd worden. De naam van uw Anycoin Direct account moet overeenkomen met de naam zichtbaar op uw officiële identificatie document en de naam zichtbaar op uw bankrekening.

Stap 2: Eerste succesvolle order en telefoon-verificatie (level 2)

Twee handelingen zijn vereist om level 2 te worden:

1. Een succesvolle eerste order van 7 dagen oud
  2. Een geverifieerd mobiel telefoonnummer

Zeven dagen na uw eerste succesvolle order, wordt uw account automatisch verhoogd naar level 2. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zal u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Als u geen activatiecode ontvangt, neem dan contact op met onze support via de live chat of door een ‘Support ticket’ in te dienen. new support ticket

Stap 3: Uw identificatie document verifiëren (level 3)

Drie handelingen zijn vereist om level 3 te worden:

1. Een succesvolle eerste order
  2. Een geverifieerd (mobiel) telefoonnummer
  3. Een officieel, door de regering verstrekt identificatiedocument

Veertien dagen na uw eerste succesvolle order en goedkeuring van het identificatiedocument, zal uw account automatisch naar level 3 verhoogd worden.

Wij accepteren de volgende documenten:
  • Een officiële, door de regering verstrekte ID kaart
  • Een officiële, door de regering verstrekt paspoort
  • Een officiële, door de regering verstrekte verblijfsvergunning

U kunt het officiële identificatiedocument hier uploaden.

Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Hoge kwaliteit (max. 4mb)
  • In kleur (geen zwart/wit)
  • Een geldig document (niet verlopen)

Waar moet ik uploaden?
Navigeer naar uw account dashboard, klik op ‘level’ of klik hier. Klik op ‘browse’ aan de rechterkant van ‘level 3’. Upload een document als .jpg, .jpeg, .png of .pdf extensie. Als u het document succesvol heeft geupload, krijgt u het volgende bericht: ‘Waiting for confirmation’.

Gebruik maken van SEPA / Giropay

Als uw identificatie document is goedgekeurd, kunt u gebruik maken van de volgende betalingsmethodes:

• SEPA
  • GiroPay

U kunt deze documenten op ieder moment en op ieder level uploaden, zelfs op level 1.

Stap 4: Uw bewijs van adres uploaden

Vier handelingen zijn vereist om level 4 te worden:

1. Een succesvolle eerste order
  2. Een geverifieerd mobiel telefoonnummer
  3. Een officieel, door de regering verstrekt identificatiedocument
  4. Een bewijs van adres

Veertien dagen na uw eerste succesvolle order en goedkeuring van het bewijs van adres, zal uw account automatisch naar level 4 verhoogd worden.

Om uw adres te bevestigen vragen wij of u een bewijs van adres kunt uploaden. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en een huidige datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn. Het uploaden van een screenshot, omdat u al uw post online ontvangt, is niet toegestaan. Een digitaal document (bijvoorbeeld een telefoonrekening) als .pdf downloaden om deze vervolgens in uw Anycoin Direct account te uploaden is wél toegestaan. Als beide documenten (ID + bewijs van adres) zijn goedgekeurd door onze compliance afdeling en uw eerste succesvolle order ouder is dan veertien dagen, zal uw account geupgrade worden naar level 4.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening
  • Maandelijkse telefoonrekening
  • Een bankafschrift
  • Een bon of rekening van een (web) winkel
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / of foto
De volgende documenten zijn niet toegestaan als bewijs van adres:
  • ID kaart of paspoort, waar uw adres op de achterkant staat beschreven
  • Handgeschreven documenten

Waar moet ik uploaden?
Navigeer naar uw account dashboard, klik op ‘level’ of klik hier. Klik op ‘browse’ aan de rechterkant van ‘level 3’. Upload een document als .jpg, .jpeg, .png of .pdf extensie. Als u het document succesvol heeft geupload, krijgt u het volgende bericht: ‘Waiting for confirmation’.

Stap 5: Videoverificatie via Linkello (level 5)

De laatste stap kan worden voltooid via onze Linkello-videoverificatie. Houd er rekening mee dat alle eerder genoemde documenten geverifieerd moeten zijn alvorens u doorgaat met deze laatste stap:

1. Start een live-chat

Open een live-chat met ons support team door op de groene ‘Chat’ knop te klikken. U vindt de chat-knop rechtsonder op onze startpagina. Voer uw naam in, uw e-mailadres dat geregistreerd bij Anycoin Direct is en vertel dat u de videoverificatie wilt starten.

2. Open Linkello via de unieke link:

Ons support team stuurt u een unieke video verificatie link (Linkello) waarop u moet klikken. Er wordt een nieuw tabblad geopend waar Linkello u zal vragen om uw camera in te schakelen. Accepteer en start een videogesprek met ons support team.

3. Volg de instructies:

Zodra het Linkello gesprek is gestart, dient u de instructies van ons support team te volgen. Tijdens dit gesprek moet u hetzelfde identificatiedocument laten zien dat u heeft geüpload naar uw Anycoin Direct-account.

Waarschuwing!

Anycoin Direct zal u een Linkello-link geven via onze officiële chat. We zullen deze link nooit via een ander kanaal aanbieden.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)