Hoe creëer en verifieer ik mijn Anycoin Direct account?

Introductie

Bij Anycoin Direct is het verplicht om uw persoonlijke account aan te maken. De minimumleeftijd om gebruik te maken van ons platform is 18 jaar. Met een geverifieerd account kunt u cryptocurrencies kopen en verkopen bij Anycoin Direct. We hebben een level systeem geïmplementeerd, zodat we betere bescherming kunnen bieden. Door bepaalde documenten te uploaden, verhoogt u het level en de koop en verkoop limieten van uw account. Om privacy redenen, is het behalen van een hoger level optioneel en niet verplicht. We respecteren uw privacy!

In welke landen kan ik gebruik maken van Anycoin Direct?

Hieronder ziet u een lijst met alle landen waar u gebruik kunt maken van Anycoin Direct. Neem contact op met onze live support als u momenteel niet in Europa woonachtig bent, maar wel een Europees paspoort plus bankrekening tot uw beschikking heeft.

Full list of countries where Anycoin Direct is available
  • België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Verenigd Koninkrijk
  • Zweden
  • Zwitserland

Stap 1: Maak een profiel aan op Anycoin Direct (Level 1)

Op onze website kunt u een profiel aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. Klik op ‘Registreer’ en u wordt doorgeleid naar het volgende scherm waar wij om uw naam, adres en e-mailadres vragen. Zorg ervoor dat deze informatie correct is. Een bevestigingsmail zal verzonden worden naar het opgegeven emailadres. In deze mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of vul de activatie token in het token veld in. Dit zal uw account activeren.

Verkeerd adres of een verkeerde naam

Een verkeerd adres of een verkeerde naam invullen kan ervoor zorgen dat uw orders geblokkeerd worden. De naam van uw Anycoin Direct account moet overeenkomen met de naam zichtbaar op uw officiële identificatie document en de naam zichtbaar op uw bankrekening.

Stap 2: Eerste succesvolle order en telefoon-verificatie (level 2)

Twee handelingen zijn vereist om level 2 te worden:

1. Een succesvolle eerste order van 7 dagen oud
  2. Een geverifieerd mobiel telefoonnummer

Zeven dagen na uw eerste succesvolle order, wordt uw account automatisch verhoogd naar level 2. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zal u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Als u geen activatiecode ontvangt, neem dan contact op met onze support via de live chat of door een ‘Support ticket’ in te dienen.new support ticket

Stap 3: Uw identificatie document verifiëren (level 3)

Drie handelingen zijn vereist om level 3 te worden:

1. Een succesvolle eerste order
  2. Een geverifieerd (mobiel) telefoonnummer
  3. Een officieel, door de regering verstrekt identificatiedocument

Veertien dagen na uw eerste succesvolle order en goedkeuring van het identificatiedocument, zal uw account automatisch naar level 3 verhoogd worden.

Wij accepteren de volgende documenten:
  • Een officiële, door de regering verstrekte ID kaart
  • Een officiële, door de regering verstrekt paspoort
  • Een officiële, door de regering verstrekte verblijfsvergunning

Vanwege privacy redenen is het toegestaan om bepaalde informatie weg te laten / filteren, zolang uw naam, adres, geboortedatum, foto en uiterste geldigheidsduur duidelijk zichtbaar zijn. U kunt het officiële identificatiedocument hier uploaden.

Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Hoge kwaliteit (max. 4mb)
  • In kleur (geen zwart/wit)
  • Naam, adres, foto, geboortedatum en uiterste geldigheidsduur moeten zichtbaar zijn
  • Een geldig document (niet verlopen)

Waar moet ik uploaden?
Navigeer naar uw account dashboard, klik op ‘level’ of klik hier. Klik op ‘browse’ aan de rechterkant van ‘level 3’. Upload een document als .jpg, .jpeg, .png of .pdf extensie. Als u het document succesvol heeft geupload, krijgt u het volgende bericht: ‘Waiting for confirmation’.

Gebruik maken van SEPA / Giropay

Als uw identificatie document is goedgekeurd, kunt u gebruik maken van de volgende betalingsmethodes:

• SEPA
  • GiroPay

U kunt deze documenten op ieder moment en op ieder level uploaden, zelfs op level 1.

Stap 4: Uw bewijs van adres uploaden

Vier handelingen zijn vereist om level 4 te worden:

1. Een succesvolle eerste order
  2. Een geverifieerd mobiel telefoonnummer
  3. Een officieel, door de regering verstrekt identificatiedocument
  4. Een bewijs van adres

Veertien dagen na uw eerste succesvolle order en goedkeuring van het bewijs van adres, zal uw account automatisch naar level 4 verhoogd worden.

Om uw adres te bevestigen vragen wij of u een bewijs van adres kunt uploaden. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en een huidige datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn. Het uploaden van een screenshot, omdat u al uw post online ontvangt, is niet toegestaan. Een digitaal document (bijvoorbeeld een telefoonrekening) als .pdf downloaden om deze vervolgens in uw Anycoin Direct account te uploaden is wél toegestaan. Als beide documenten (ID + bewijs van adres) zijn goedgekeurd door onze compliance afdeling en uw eerste succesvolle order ouder is dan veertien dagen, zal uw account geupgrade worden naar level 4.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening
  • Maandelijkse telefoonrekening
  • Een bankafschrift
  • Een bon of rekening van een (web) winkel
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / of foto
De volgende documenten zijn niet toegestaan als bewijs van adres:
  • ID kaart of paspoort, waar uw adres op de achterkant staat beschreven
  • Handgeschreven documenten

Waar moet ik uploaden?
Navigeer naar uw account dashboard, klik op ‘level’ of klik hier. Klik op ‘browse’ aan de rechterkant van ‘level 3’. Upload een document als .jpg, .jpeg, .png of .pdf extensie. Als u het document succesvol heeft geupload, krijgt u het volgende bericht: ‘Waiting for confirmation’.

Stap 5: Video verificatie via Skype (level 5)

De laatste stap in het level-proces, is de Skype video verificatie. Als alle geüploade documenten (level 1-4) zijn goedgekeurd, kunt u de volgende stappen nemen:

1. Skype downloaden

Skype is een gemakkelijk te gebruiken applicatie die voornamelijk wordt gebruikt voor videogesprekken. U kunt Skype hier downloaden. Als u geen webcam op uw laptop of computer heeft, kunt u Skype ook als applicatie downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. Om gebruik te maken van deze applicatie, heeft u een Skype account nodig. Let erop dat videogesprekken tussen Skype en ‘Skype voor bedrijven’ niet mogelijk is. Het gesprek kan dus niet plaatsvinden als u een bedrijfsaccount heeft.

2. Voeg ons toe op Skype:

Als u Skype heeft geopend, ziet u in de linkerbovenhoek uw eigen naam staan. Hieronder kunt u een zoekbalk vinden waar u 'live:25c52d9894125f80' moet invullen. Klik op onze naam en voeg ons toe. Mocht dit niet lukken, kunt u ook altijd ons contacteren via de live chat (op onze website). Wij zullen dan vragen naar uw Skype gebruikersnaam en e-mail geregistreerd voor uw Skype account. Wij zullen u vervolgens toevoegen en contacteren.

3. De Skype video verificatie:
    1. Vermeld het emailadres dat u heeft geregistreerd bij de creatie van uw Anycoin Direct account.
    2. Wij controleren of alle documenten geverifieerd zijn
    3. Na goedkeuring en bevestiging, kan de video verificatie beginnen, zorg ervoor dat uw camera aanstaat
    4. In het videogesprek moet u hetzelfde identificatiedocument laten zien, wat ook in uw Anycoin Direct account is geupload
    5. Na goedkeuring zal uw account verhoogd worden naar level 5

Skype waarschuwing!

Ons Skype kanaal is alleen bedoeld voor video verificaties! Wij zouden nooit een coin adres (wallet) geven of om een coin adres vragen. Het plaatsen van verkooporders is iets wat wij nooit via Skype zullen doen. Als iemand deze informatie van u vraagt, moet u deze persoon ‘aangeven’ door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)