Hoe maak ik een Anycoin Direct-account aan?

Stap 1

Verifieer uw e-mailadres

Begin door op ‘registreer’ te klikken, rechtsboven in het scherm. Vervolgens hebt u de mogelijk om in te loggen of aan te melden. Hier kunt u uw e-mailadres invoeren, onze algemene voorwaarden & privacybeleid accepteren en op de knop 'Registreer’ klikken. Daarna sturen wij u een e-mail. In deze mail staat een viercijferige code die nodig is om uw e-mailadres te verifiëren. Voer de code in en ga door naar de volgende stap.

registreer u op anycoin direct om te beginnen met het kopen, verhandelen of verkopen van cryptocurrency

Stap 2

Voer uw persoonlijke gegevens in

Nu uw e-mail is geverifieerd, hebben we wat persoonlijke gegevens nodig om uw account in te stellen. We hebben uw naam en geboortedatum nodig. Als u een zakelijk account wilt openen, dan kunt u het vakje ‘Dit is een zakelijke account’ aanvinken. Als alles juist is ingevuld, klik dan op de groene knop ‘Doorgaan'. Vervolgens hebben we uw adresgegevens nodig. Zodra u die hebt ingevuld, is het tijd voor de volgende stap.

voer persoonlijke gegevens in om een ​​account aan te maken om te beginnen met handelen in cryptocurrency
Let op:

Anycoin Direct is een platform dat actief is op de Europese markt. Daarom moet aan de volgende vereisten worden voldaan: 1. U moet 18 jaar of ouder zijn. 2. U moet een Europese burger zijn, of in het bezit zijn van een geldige Europese verblijfsvergunning. 3. U moet een Europese bankrekening hebben.

Stap 3

Voer uw wachtwoord in

U kunt nu het wachtwoord voor uw account invoeren. Een goed wachtwoord is makkelijk te onthouden maar moeilijk te raden. Gelukkig geeft onze interactieve smiley aan hoe krachtig uw wachtwoord is. Als u uw wachtwoord hebt ingesteld, kunt u orders plaatsen op ons platform. De volgende stap is optioneel maar naar ons idee even belangrijk. Klik op de groene ‘Doorgaan’-knop voor de laatste stap.

voer uw wachtwoord in om uw anycoin direct-account te beveiligen

Stap 4:

Voeg de 2FA-beveiligingslaag toe (optioneel)

2FA (tweevoudige verificatie) is een tweevoudig verificatieproces dat een extra beveiligingslaag toevoegt aan uw account. Telkens wanneer u toegang wilt tot uw account, wordt er een 6-cijferige code gegenereerd op uw mobiele apparaat. Er zijn twee 2FA-methoden: door middel van sms of via de officiële Google Verificator-app. Op deze pagina kunt u deze beveiligingslaag instellen met uw mobiele telefoon. We adviseren u om deze veiligheidsmaatregel te implementeren!

voeg 2fa toe om uw anycoin direct-account te beschermen

Stap 5:

Aan de slag!

Even een samenvatting! Uw e-mailadres is geverifieerd en uw persoonlijke gegevens zijn geregistreerd in uw account. U hebt een sterk wachtwoord ingesteld en via 2FA een extra beveiligingslaag toegevoegd. Nu bent u klaar voor de wereld die cryptocurrency heet. Voor degenen die hier meer over willen lezen, hebben we een aantal uitgebreide handleidingen gemaakt over hoe u via ons platform cryptocurrency kunt kopen, verkopen en verhandelen. Er zijn ook info-pagina's beschikbaar voor elke coin die wij aanbieden. Als er nog iets onduidelijk is, of wanneer u een vraag hebt, dan kunt u te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. Zij helpen u graag!

u heeft nu uw account aangemaakt en kunt beginnen met handelen in cryptocurrency