Hoe maak ik gebruik van de snelle verificatie?

Introductie

Met de snelle verificatie kunt u in slechts één dag level 5 worden. Geen eerste orders en geen wachtperiode! De snelle verificatie geeft ons een directe bevestiging over uw identiteit. Via dit proces kunt u op de dag van registratie, met verhoogde limieten coins kopen en verkopen. Voor dit proces moeten we een aantal documenten verifiëren. Deze documenten bieden uw account meer veiligheid en bescherming. Wij respecteren uw privacy en daarom is het uploaden van deze documenten geheel optioneel en niet verplicht. Volg de onderstaande stappen om de snelle verificatie te voltooien.

In welke landen kan ik gebruik maken van Anycoin Direct?

Hieronder ziet u een lijst met alle landen waar u gebruik kunt maken van Anycoin Direct. Neem contact op met onze live support als u momenteel niet in Europa woonachtig bent, maar wel een Europees paspoort plus bankrekening tot uw beschikking heeft.

Klik op deze knop om alle landen te zien waar u gebruik kunt maken van Anycoin Direct

• België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Verenigd Koninkrijk
  • Zweden
  • Zwitserland

Uploaden van documenten

Bepaalde documenten zijn vereist voor de snelle verificatie (identificatie- en bewijs van adres document) U kunt deze documenten hier uploaden.

Stap 1: Maak een profiel aan op Anycoin Direct (Level 1)

Op onze website kunt u een profiel aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. Klik op ‘Registreer’ en u wordt doorgeleid naar het volgende scherm waar wij om uw naam, adres en e-mailadres vragen. Zorg ervoor dat deze informatie correct is. Een bevestigingsmail zal verzonden worden naar het opgegeven emailadres. In deze e-mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of vul de activatie token in het token-veld in. Dit zal uw account activeren.

Stap 2: Verifieer uw mobiel telefoonnummer

Na het aanmaken van uw Anycoin Direct account, vragen wij om de verificatie van uw mobiele telefoonnummer. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zal u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Stap 3: Uw identificatie document verifiëren (level 3)

Upload een kopie van uw ID kaart (voorkant en achterkant) of paspoort in uw Anycoin Direct account. Dit document moet een scan of foto zijn, zolang het document maar van hoge kwaliteit en in kleur is. Het document moet geldig zijn, de geldigheidsduur moet dus niet verstreken zijn. Vanwege privacy redenen is het toegestaan om bepaalde informatie weg te laten / filteren, zolang uw naam, adres, geboortedatum, foto en uiterste geldigheidsduur duidelijk zichtbaar zijn. U kunt het officiële identificatie document hier uploaden.

Wij accepteren de volgende documenten:
  • Een officiële, door de regering verstrekte ID kaart
  • Een officiële, door de regering verstrekt paspoort
  • Een officiële, door de regering verstrekte verblijfsvergunning

Vanwege privacy redenen is het toegestaan om bepaalde informatie weg te laten / filteren, zolang uw naam, adres, geboortedatum, foto en uiterste geldigheidsduur duidelijk zichtbaar zijn. U kunt het officiële identificatiedocument hier uploaden.

Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Hoge kwaliteit (max. 4mb)
  • In kleur (geen zwart/wit)
  • Naam, adres, foto, geboortedatum en uiterste geldigheidsduur moeten zichtbaar zijn
  • Een geldig document (niet verlopen)

Stap 4: Uw bewijs van adres uploaden

Het bewijs van adres kunt u in uw Anycoin Direct account uploaden. Een voorbeeld van een geldig bewijs van adres is een maandelijkse telefoonrekening of een elektriciteitsrekening. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en een huidige datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening
  • Maandelijkse telefoonrekening
  • Een bankafschrift
  • Een bon of rekening van een (web) winkel
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / of foto

Stap 5: Video verificatie via Skype (level 5)

De laatste stap in het level-proces, is de Skype video verificatie. Als alle geüploade documenten (level 1-4) zijn goedgekeurd, kunt u de volgende stappen nemen:

1. Skype downloaden

Skype is een gemakkelijk te gebruiken applicatie die voornamelijk wordt gebruikt voor videogesprekken. U kunt Skype hier downloaden. Als u geen webcam op uw laptop of computer heeft, kunt u Skype ook als applicatie downloaden voor uw mobiele telefoon of tablet. Om gebruik te maken van deze applicatie, heeft u een Skype account nodig. Let erop dat videogesprekken tussen Skype en ‘Skype voor bedrijven’ niet mogelijk is. Het gesprek kan dus niet plaatsvinden als u een bedrijfsaccount heeft.

2. Voeg ons toe op Skype:

Als u Skype heeft geopend, ziet u in de linkerbovenhoek uw eigen naam staan. Hieronder kunt u een zoekbalk vinden waar u 'live:25c52d9894125f80' moet invullen. Klik op onze naam en voeg ons toe. Mocht dit niet lukken, kunt u ook altijd ons contacteren via de live chat (op onze website). Wij zullen dan vragen naar uw Skype gebruikersnaam en e-mail geregistreerd voor uw Skype account. Wij zullen vervolgens u toevoegen en contacteren.

3. De Skype video verificatie:
    1. Vermeld het emailadres dat u heeft geregistreerd bij de creatie van uw Anycoin Direct account.
    2. Wij controleren of alle documenten geverifieerd zijn
    3. Na goedkeuring en bevestiging, kan de video verificatie beginnen, zorg ervoor dat uw camera aanstaat
    4. In het videogesprek moet u het hetzelfde identificatiedocument laten zien, wat ook in uw Anycoin Direct account is geupload
    5. Na goedkeuring zal uw account verhoogd worden naar level 5

Skype waarschuwing!

Ons Skype kanaal is alleen bedoeld voor video verificaties! Wij zouden nooit een coin adres (wallet) geven of om een coin adres vragen. Het plaatsen van verkooporders is iets wat wij nooit via Skype zullen doen. Als iemand deze informatie van u vraagt, moet u deze persoon ‘aangeven’ door zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)