Hoe maak ik gebruik van de snelle verificatie?

Introductie

Met de snelle verificatie kunt u in slechts één dag level 5 worden. Geen eerste orders en geen wachtperiode! De snelle verificatie geeft ons een directe bevestiging over uw identiteit. Via dit proces kunt u op de dag van registratie, met verhoogde limieten coins kopen en verkopen. Voor dit proces moeten we een aantal documenten verifiëren. Deze documenten bieden uw account meer veiligheid en bescherming. Wij respecteren uw privacy en daarom is het uploaden van deze documenten geheel optioneel en niet verplicht. Volg de onderstaande stappen om de snelle verificatie te voltooien.

In welke landen kan ik gebruik maken van Anycoin Direct?

Hieronder ziet u een lijst met alle landen waar u gebruik kunt maken van Anycoin Direct. Neem contact op met onze live support als u momenteel niet in Europa woonachtig bent, maar wel een Europees paspoort plus bankrekening tot uw beschikking heeft.

Klik op deze knop om alle landen te zien waar u gebruik kunt maken van Anycoin Direct

• België
  • Bulgarije
  • Cyprus
  • Denemarken
  • Duitsland
  • Estland
  • Frankrijk
  • Griekenland
  • Hongarije
  • Ierland
  • Italië
  • Kroatië
  • Letland
  • Liechtenstein
  • Litouwen
  • Luxemburg
  • Malta
  • Nederland
  • Noorwegen
  • Oostenrijk
  • Polen
  • Portugal
  • Roemenië
  • Slovenië
  • Slowakije
  • Spanje
  • Tsjechië
  • Verenigd Koninkrijk
  • Zweden
  • Zwitserland

Uploaden van documenten

Bepaalde documenten zijn vereist voor de snelle verificatie (identificatie- en bewijs van adres document) U kunt deze documenten hier uploaden.

Stap 1: Maak een profiel aan op Anycoin Direct (Level 1)

Op onze website kunt u een profiel aanmaken door in de rechterbovenhoek op ‘Registreer’ te klikken. Klik op ‘Registreer’ en u wordt doorgeleid naar het volgende scherm waar wij om uw naam, adres en e-mailadres vragen. Zorg ervoor dat deze informatie correct is. Een bevestigingsmail zal verzonden worden naar het opgegeven emailadres. In deze e-mail kunt u een link en een activatie token vinden. Open deze link of vul de activatie token in het token-veld in. Dit zal uw account activeren.

Stap 2: Verifieer uw mobiel telefoonnummer

Na het aanmaken van uw Anycoin Direct account, vragen wij om de verificatie van uw mobiele telefoonnummer. U kunt uw mobiele telefoonnummer hier verifiëren. De landcode en de bijgevoegde ‘0’ hoeft u niet in te vullen.

Voorbeeld: Als uw telefoonnummer 020 1234 5678 is, moet u uw telefoonnummer registreren zoals in de afbeelding hieronder.

Nadat u uw telefoonnummer hebt ingevoerd, zal u een sms ontvangen. In deze sms, met de afzender ‘Anycoin’, ontvangt u een viercijferige code zoals hieronder in het voorbeeld te zien is:

Vul de code in het veld in (voorbeeld in de afbeelding hieronder). Dit veld, zal automatisch verschijnen op het moment dat de viercijferige code is verstuurd. Als u op ‘volgende’ drukt, is uw telefoonnummer geverifieerd.

Stap 3: Uw identificatie document verifiëren (level 3)

Upload een kopie van uw ID kaart (voorkant en achterkant) of paspoort in uw Anycoin Direct account. Dit document moet een scan of foto zijn, zolang het document maar van hoge kwaliteit en in kleur is. Het document moet geldig zijn, de geldigheidsduur moet dus niet verstreken zijn. U kunt het officiële identificatie document hier uploaden.

Wij accepteren de volgende documenten:
  • Een officiële, door de regering verstrekte ID kaart
  • Een officiële, door de regering verstrekt paspoort
  • Een officiële, door de regering verstrekte verblijfsvergunning
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Hoge kwaliteit (max. 4mb)
  • In kleur (geen zwart/wit)
  • Een geldig document (niet verlopen)

Stap 4: Uw bewijs van adres uploaden

Het bewijs van adres kunt u in uw Anycoin Direct account uploaden. Een voorbeeld van een geldig bewijs van adres is een maandelijkse telefoonrekening of een elektriciteitsrekening. Op dit document moeten duidelijk uw naam, adres en een huidige datum (niet ouder dan 3 maanden) zichtbaar zijn.

Suggesties voor een bewijs van adres:
  • Energierekening
  • Maandelijkse telefoonrekening
  • Een bankafschrift
  • Een bon of rekening van een (web) winkel
Dit document moet aan de volgende eisen voldoen:
  • Uw naam en adres moeten erop staan
  • Datum moet erop staan
  • Niet ouder dan 3 maanden
  • Digitaal / Geprint (niet handgeschreven)
  • Hoge kwaliteit scan / of foto

Stap 5: Videoverificatie via Linkello (level 5)

De laatste stap kan worden voltooid via onze Linkello-videoverificatie. Houd er rekening mee dat alle eerder genoemde documenten geverifieerd moeten zijn alvorens u doorgaat met deze laatste stap:

1. Start een live-chat

Open een live-chat met ons support team door op de groene ‘Chat’ knop te klikken. U vindt de chat-knop rechtsonder op onze startpagina. Voer uw naam in, uw e-mailadres dat geregistreerd bij Anycoin Direct is en vertel dat u de videoverificatie wilt starten.

2. Open Linkello via de unieke link:

Ons support team stuurt u een unieke video verificatie link (Linkello) waarop u moet klikken. Er wordt een nieuw tabblad geopend waar Linkello u zal vragen om uw camera in te schakelen. Accepteer en start een videogesprek met ons support team.

3. Volg de instructies:

Zodra het Linkello gesprek is gestart, dient u de instructies van ons support team te volgen. Tijdens dit gesprek moet u hetzelfde identificatiedocument laten zien dat u heeft geüpload naar uw Anycoin Direct-account.

Waarschuwing!

Anycoin Direct zal u een Linkello-link geven via onze officiële chat. We zullen deze link nooit via een ander kanaal aanbieden.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)