Beveiliging

Hoe kan ik mijn account beveiligen?

Je kunt je Anycoin Direct-account het best beveiligen met:

• Een sterk wachtwoord
  • Een beschermslaag met 2FA
  • Een goed beveiligd e-mailadres
  • Een bladwijzer voor de officiële website van Anycoin Direct

Het is ook goed om te weten dat onze medewerkers nooit zullen vragen om je wachtwoord of persoonlijke sleutel. Als een externe partij om je wachtwoord of persoonlijke sleutel vraagt, moet je dat zo snel mogelijk aan ons support team melden.

Hoe weet ik of ik de officiële website van Anycoin Direct gebruik?

Onze officiële website is te herkennen aan het officiële SSL-certificaat van Phoenix Payments BV; je vindt dit in de adresbalk. Elk andere certificaat en elke afwijking is onjuist. Neem contact op met ons support team als je een website tegenkomt die op Anycoin Direct lijkt, maar niet het certificaat van Phoenix Payment BV bevat.

Ik denk dat ik in een scam ben getrapt. Wat nu?

Neem zo snel mogelijk contact op met ons support team. Gebruik bij voorkeur onze livechat, zodat ons support team je direct kan helpen. Leg de situatie zo gedetailleerd mogelijk uit, zodat ons team je efficiënter kan helpen.

Wat is tweeledige verificatie (2FA)?

Tweeledige verificatie (2FA) is een verificatieproces dat uit twee stappen bestaat en een extra beveiligingslaag toevoegt aan je account. Er wordt een 6-cijferige code op je mobiele apparaat gegenereerd wanneer je je account bezoekt. We ondersteunen twee 2FA-methoden: sms-berichten en de Google Authenticator-app.

Wat is Google Authenticator?

Google Authenticator is een officiële app voor 2FA-beveiliging. De app voegt een extra beveiligingslaag toe aan je Anycoin Direct-account. Je kunt de app gratis downloaden in de Google Play Store of Apple App Store.

Ik heb geen toegang tot mijn 2FA-codes. Wat moet ik doen?

Neem contact op met ons support team om de 2FA-beveiligingslaag te verwijderen. Vergeet niet om 2FA weer te activeren als het probleem is opgelost.