Hoe kan ik kopen met TrustPay?

Introductie

Er zijn veel verschillende dingen die u met cryptocurrency kunt doen. Als al deze processen en handelingen nieuw voor u zijn, ziet het er al snel ingewikkeld uit. Maar dit proces en de bijbehorende handelingen zorgen ervoor dat de wereld van cryptocurrencies veiliger en beschermd is. Dit proces begrijpen is een essentieel onderdeel en kan een hoop frustraties voorkomen. Als u eenmaal bekend bent met blockchain transacties, zult u erachter komen dat de wereld van cryptocurrency eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is.

Uw persoonlijke wallet

Wanneer u een cryptocurrency op onze website koopt, vragen wij altijd om het coin adres van uw wallet. Let op, Anycoin Direct is geen wallet provider! U kunt dus geen coins op onze website bewaren en u moet dus uw eigen wallet openen en beheren. Verschillende coins hebben verschillende wallets en wij raden het aan om een wallet te zoeken die het beste bij uw behoeftes past. Voor meer informatie over onze coins en de bijbehorende wallets, kunt u altijd in onze ‘Coin’ categorie terecht.

Stap-voor-stap cryptocurrencies kopen

Wilt u cryptocurrency kopen met de betalingsmethode Sofort? Deze guide zal u stap-voor-stap door het proces navigeren.

Al onze beschikbare coins kunt u hier en op de ‘Kooporder’ pagina vinden.

Stap 1: Vul het aantal in

Als u eenmaal de coin heeft geselecteerd die u wilt kopen, komt u in het volgende scherm terecht:

In dit scherm kunt u het aantal coins dat u wilt kopen invullen, of het geldbedrag wat u er aan wilt uitgeven. Als u het aantal coins, of het gewenste geldbedrag invult, zal de tegenoverstaande waarde automatisch updaten. Deze waarde wordt automatisch aangepast naar de huidige koers. Twee voorbeelden staan hieronder beschreven:

Scenario 1:

U wilt voor €100 aan bitcoins kopen en dus zal de kwantiteit (aantal) zich automatisch aanpassen naar de huidige koers. In dit geval: 0.04272475 Bitcoin.*

Scenario 2:

U wilt 0,05 bitcoins kopen en dus zal de prijs zich automatisch aanpassen naar de huidige koers. In dit geval: €116,98*

*Voorbeeld

Let op! De actuele prijs wordt iedere dertig seconden geupdate. Wanneer u het aantal (kwantiteit) coins invult, wordt de huidige prijs automatisch berekend.

Stap 2: Het juiste coin adres (wallet) invullen

Als u van plan bent cryptocurrency te kopen, is dit een zeer belangrijke stap. U moet in beheer zijn van uw eigen coin adres die gelinkt is aan uw persoonlijke wallet. Dit unieke coin adres bestaat uit een combinatie van letters en cijfers. In het ‘Kooporder’ scherm vragen wij altijd naar dit specifieke coin adres (wallet). Door uw coin adres in te vullen, worden de coins verstuurd naar uw wallet. Zorg ervoor dat u dit adres niet typt, maar kopieert!

Als u meer aanvullende informatie over de coin zelf wilt, kunt u linksonder van iedere ‘Buy coin’ pagina meer informatie vinden. Dit info-overzicht is zichtbaar bij iedere coin die wij aanbieden en geeft informatie zoals de officiële website, wallets die wij adviseren en informatie in het algemeen. Voor nog meer informatie over onze coins en de bijbehorende wallets kunt u terecht in onze ‘Coins’ categorie.

Coin adres waarschuwing!

Check en dubbelcheck uw coin adres altijd. Als de order succesvol is, worden de coins verstuurd naar het adres dat u heeft ingevuld. Als de transactie in de blockchain staat, is het proces onomkeerbaar. Als de coins zijn verstuurd en u het verkeerde adres heeft ingevuld, kunnen wij de coins niet meer terughalen.

Stap 3: Selecteer Sofort als betalingsmethode

Nadat u het coin aantal en uw persoonlijk coin adres hebt ingevuld, moet u SOFORT selecteren als betalingsmethode. Wees ervan bewust dat niet alle landen, alle betalingsmethodes ondersteunen. Klik op de ‘Welke kan ik gebruiken’ knop om een overzicht te krijgen van alle landen en de bijbehorende betalingsmethodes.

Let op! Zelfs als een betalingsmethode in uw land mogelijk is, kunt u voor de zekerheid ook kijken of uw bank deze methode ondersteunt.

Stap 4: De TrustPay betaling afronden

Als u alle velden en opties correct hebt ingevuld, ziet u onderaan de pagina een order overzicht. Het coin aantal zichtbaar op deze pagina, is het aantal coins dat u ook daadwerkelijk in uw wallet zult ontvangen (als de order succesvol is). Onderaan ziet u een ook link naar onze voorwaarden. Op het moment dat u deze accepteert, bent u klaar voor de volgende stap. Als de order gereed is en u op de ‘Koop’ knop klikt kunt u de coins gaan afrekenen. Een timer van twintig minuten zal geactiveerd worden. U moet de betaling afronden voordat de timer op ‘0:00’ staat.

Als u op de ‘Koop’ knop drukt, krijgt u een nieuwe pagina te zien. Deze pagina toont alle relevante informatie die u nodig heeft voor de betaling en is in de volgende drie secties verdeeld.

1. De blauwe knop: Als u op deze knop klikt, zal de Trustpay pagina openen. Open hiernaast een afzonderlijke pagina van uw persoonlijke bankrekening. Op het moment dat u gaat betalen (online bankieren), moet u de gegevens gebruiken die zichtbaar zijn op de TrustPay pagina. Volg alle instructies op de pagina van uw online bankrekening en rond de betaling af.
  2. ‘Ik heb betaald’ en ‘Annuleer order’ knoppen: U moet op de ‘Ik heb betaald’ knop klikken om de order te verwerken. Als u de order wilt annuleren moet u op de ‘Annuleer order’ knop klikken.
  3. Orderinformatie: Dit gedeelte laat u alle orderinformatie zien. Het order ID, datum en tijd, het aantal coins dat u zult ontvangen etc. Onderaan de pagina ziet u ook de status van uw order.

Op het moment dat wij de TrustPay bevestiging ontvangen, versturen wij de coins naar uw wallet.

Een voorbeeld van deze pagina, ziet u hieronder:

‘Ik heb betaald’ knop

Als u de betaling heeft afgerond, moet u op de grote groene ‘Ik heb betaald’ knop drukken. Door op deze knop te klikken weet u zeker dat u de cryptocurrency prijs van dat exacte moment krijgt. Deze knop geeft ons ook de garantie dat u ook daadwerkelijk voor de coins gaat betalen. Omdat het (maximaal) twee werkdagen duurt voordat de betaling is verwerkt (om zichtbaar te worden in onze bankrekening), bieden wij onze klanten de cryptocurrency prijs van het moment dat de order wordt aangemaakt. Door op de ‘Ik heb betaald’ knop te klikken, legt u deze prijs vast. Een belangrijke eigenschap in de constant veranderende en volatiele wereld van cryptocurrency. Als u op deze knop drukt, gaat u een overeenkomst met ons aan om de coins te kopen. Op het moment dat de munten zijn vastgesteld, kunt u de order niet meer annuleren. Meer informatie hierover kunt u terugvinden in onze voorwaarden.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)