Over Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH)

Ethereum werd in 2015 gelanceerd als een gedecentraliseerd ‘smart-contract’ platform. Smart contracts zijn applicaties die functioneren zoals ze geprogrammeerd zijn. Dus geen mogelijkheden voor ‘downtime’, censuur, fraude en bemoeienissen van 3e partijen. De cryptocurrency Ether wordt gebruikt als brandstof voor het netwerk. Iedere keer dat u het netwerk gebruikt voor een transactie of een andere handeling wilt toepassen moet u een kleine hoeveelheid Ether betalen.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Ethereum website te bezoeken:

Official Ethereum website

Klik op de knop hieronder, om Ethereum te kopen

Koop Ethereum

Klik op de knop hieronder, om Ethereum te verkopen

Verkoop Ethereum