Over Monero (XMR)

Monero (XMR)

Monero was de eerste volledige anonieme cryptocurrency. Dit betekent dat u Monero transacties niet terug kunt vinden in de Monero blockchain. U kunt dus niet de balans controleren van een Monero adres, zoals dat wel bij andere coins kan. Hierdoor is Monero enorm anoniem. Op het moment van schrijven is er maar een gelimiteerd aantal Monero coins op de markt, namelijk vijftien miljoen.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Monero website te bezoeken:

Official Monero website

Klik op de knop hieronder, om Monero te kopen

Buy Monero

Klik op de knop hieronder, om Monero te verkopen

Sell Monero