Over Stratis (STRAT)

Stratis (STRAT)

Het Stratis platform is zo ontworpen dat ontwikkelingen, testen en het uitvoeren van blockchain applicaties gemakkelijker, sneller en goedkoper gaat. Door Stratis in C# .NET. te ontwikkelen hebben ze toegang tot de grootste developers community voor business to business applicaties. Het Stratis team wil een heel ecosysteem bouwen, met het Stratis platform als fundering.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Stratis website te bezoeken:

Official Stratis website

Klik op de knop hieronder, om Stratis te kopen

Buy Stratis

Klik op de knop hieronder, om Stratis te verkopen

Sell Stratis