Over Ethereum-Classic (ETC)

Ethereum-Classic (ETC)

Ethereum-Classic of Ether Classic is de originele variant van het Ethereum platform, voordat deze splitste in 2016. In juli 2016 besloot de Ethereum foundation dat het tijd was voor een hardfork. Op deze manier konden ze grote updates en verbeteringen toepassen. Een gedeelte van de community was het hier niet mee eens en dus besloten ze om verder te ontwikkelen op de oude blockchain. Deze originele blockchain kreeg de naam Ethereum Classic. De ‘Gas’ en ‘Smart Contract’ systemen werken hetzelfde als op Ethereum.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Ethereum-Classic website te bezoeken:

Official Ethereum-Classic website

Klik op de knop hieronder, om Ethereum-Classic te kopen

Buy Ethereum-Classic

Klik op de knop hieronder, om Ethereum-Classic te verkopen

Sell Ethereum-Classic