Over Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin dankt zijn naam aan de Japanse hond en tevens bekende internet meme: ‘Doge’. Een coin met een bijzonder grote community op verschillende forums als Reddit en 4chan. Ook zijn er goede doelen ondersteunt in Afrika en Zuid Amerika, met de hulp van Dogecoin. Het is ook een van de oudste coins en zal, dankzij zijn community, niet zomaar verdwijnen.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Dogecoin website te bezoeken:

Official Dogecoin website

Klik op de knop hieronder, om Dogecoin te kopen

Buy Dogecoin

Klik op de knop hieronder, om Dogecoin te verkopen

Sell Dogecoin