Over PIVX (PIVX)

PIVX (PIVX)

PIVX is een coin die zich focust op snelle, privé transacties. PIVX is een afkorting voor Private Instant Verified Transaction. Op een gegeven moment was de community en ontwikkelaarsteam zo groot dat ze besloten een naamsverandering te ondergaan van het oorspronkelijke Darknet naar PIVX. PIVX is ook een masternode coin. Door uw wallet in te stellen als masternode wallet, verdient u iedere dag extra PIVX cryptocurrency. U moet daarvoor wel 10.000 PIVX in uw wallet hebben staan.

Klik op de knop hieronder, om de officiële PIVX website te bezoeken:

Official PIVX website

Klik op de knop hieronder, om PIVX te kopen

Buy PIVX

Klik op de knop hieronder, om PIVX te verkopen

Sell PIVX