Over Zcash (ZEC)

Zcash (ZEC)

De Zcash blockchain begon in oktober 2016 en is dus een relatief jonge coin. Deze cryptocurrency richt zich vooral op anonimiteit. De eerste Zcash coins werden eind 2016 ‘gemined’ en dus is er een gelimiteerde voorraad. Zcash heeft ook ‘Zero-Knowledge’ cryptografie geïmplementeerd en dus worden de privacy en anonimiteit van gebruikers goed gewaarborgd. Deze coin heeft al meerdere forks gehad. Voorbeelden hiervan zijn: Zcoin en Zclassic.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Zcash website te bezoeken:

Official Zcash website

Klik op de knop hieronder, om Zcash te kopen

Buy Zcash

Klik op de knop hieronder, om Zcash te verkopen

Sell Zcash