Over Litecoin (LTC)

Litecoin (LTC)

Litecoin is net als bitcoin, één van de oudste cryptocurrencies en is ontwikkeld door oud Google werknemer Charlie Lee. Litecoin is sneller en goedkoper om te gebruiken en met een totale voorraad van 84 miljoen coins, heeft Litecoin vier keer zoveel coins als Bitcoin. Sinds mei 2017, is SEGWIT geactiveerd op het Litecoin netwerk. Dit is een extra laag bovenop Litecoin en zorgt ervoor dat nieuwe ontwikkelingen in de toekomst mogelijk zijn.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Litecoin website te bezoeken:

Official Litecoin website

Klik op de knop hieronder, om Litecoin te kopen

Buy Litecoin

Klik op de knop hieronder, om Litecoin te verkopen

Sell Litecoin