Over NEO (NEO)

NEO (NEO)

De cryptocurrency Antshares kreeg in juli 2017 een naamswijziging en ging verder als de coin NEO. Velen noemen NEO het Ethereum van China en het ontwikkelingsteam is ook in Azië gesetteld. NEO is een smart contract platform net als Ethereum. Ontwikkelaars kunnen echter met NEO, ook in C# en andere programmeertalen werken. Hierdoor kunnen externe ontwikkelaars gemakkelijk applicaties en contracten voor NEO creëren. Als u NEO in uw persoonlijke wallet bewaart, verdient u ook Gas tokens als een soort dividend.

Klik op de knop hieronder, om de officiële NEO website te bezoeken:

Official NEO website

Klik op de knop hieronder, om NEO te kopen

Buy NEO

Klik op de knop hieronder, om NEO te verkopen

Sell NEO