Over Dash (DASH)

Dash (DASH)

Dash (Digital Cash) focust zich op snelle, privé transacties en heeft maar een gelimiteerde voorraad. De coin is ontwikkeld door het Dash core team en staat bekend om hun extensieve marketing team. Een voorbeeld hiervan is Amanda Johnson, bekend van het Dash Youtube marketing team. Dash is ook een masternode coin. U kunt dus uw Dash wallet instellen als masternode en op deze manier kunt u iedere dag extra Dash coins verdienen. Daarvoor heeft u wel 1000 Dash coins nodig.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Dash website te bezoeken:

Official Dash website

Klik op de knop hieronder, om Dash te kopen

Buy Dash

Klik op de knop hieronder, om Dash te verkopen

Sell Dash