Over Blackcoin (BLK)

Blackcoin (BLK)

Blackcoin was de allereerste cryptocurrency die 100% ‘proof of stake’ was. Dat betekent dat het netwerk ondersteund wordt door ‘nodes’ die coins ‘staken’ en op deze manier transacties verifiëren. Normaal worden deze transacties door de miners geverifieerd. Het was ook de eerste coin die met smart contracts werkte. Blackcoin is één van de oudere coins met een grote community.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Blackcoin website te bezoeken:

Official Blackcoin website

Klik op de knop hieronder, om Blackcoin te kopen

Buy Blackcoin

Klik op de knop hieronder, om Blackcoin te verkopen

Sell Blackcoin