Hoe kan ik credits verdienen?

Op het moment dat u bent ingelogd, kunt u in de rechterbovenhoek uw eigen naam zien. Op het moment dat u de muiscursor op uw eigen naam plaatst, verschijnt er een tabblad waar ‘Account’ staat. Als u op ‘Account’ klikt, verschijnt uw eigen account dashboard. In de rechterbovenhoek van deze pagina, kunt u meer informatie over credits vinden. Op deze pagina ziet u een referral link. Op het moment dat iemand anders een order plaatst via deze link, zal u 0.10% van deze ‘kooporder’ ontvangen, in de vorm van credits.

Credits voorbeeld:

Als een vriend of familielid bitcoins besluit te kopen ter waarde van €100 en hij of zij plaatst de order via uw referral link (zichtbaar in uw ‘Account’ dashboard), zal u €0.10 aan credits in uw account ontvangen. De order moet uiteraard succesvol zijn. De volgende keer dat u zelf een order op Anycoin Direct plaatst, zullen de credits bij de totale kosten verrekend worden.

Geef ons een like op Facebook en ontvang €0.25 aan credits op uw volgende order. Houd een oogje op onze social media kanalen en onze nieuwsbrief, voor het allerlaatste nieuws betreffende coins, updates en verbeteringen aan onze website.