Ik heb zojuist een Anycoin Direct account aangemaakt, waarom kan ik geen orders plaatsen?

Als u geen orders kunt plaatsen, kan het liggen aan één van de volgende situaties:

• U woont niet in de Europese Unie
  • U heeft geen Europese bankrekening
  • U heeft meerdere accounts op Anycoin Direct

Als u enige problemen of moeilijkheden ondervindt, kunt u altijd contact met ons opnemen! U kunt Anycoin Direct bereiken van 9 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Tijdens het weekend kan dat van 10 uur ‘s ochtends tot 8 uur ‘s avonds. U kunt ons het beste contacteren, door een live chat te openen op onze website of door een New Support Ticket te sturen.