Mag ik een ander persoon zijn bankrekening gebruiken om voor een order te betalen?

Nee, het is niet toegestaan om iemand anders zijn of haar bankrekening te gebruiken.

Als een vriend of familielid coins wil kopen of verkopen, dan moet deze persoon zelf een account aanmaken. Als het limiet niet voldoende is kunnen zij altijd gebruik maken van de snelle verificatie.

Waarschuwing!

Als u toch iemand anders zijn bankrekening gebruikt, worden uw orders automatisch geblokkeerd. U moet in deze situatie, direct contact opnemen met onze support.