Ik heb mijn coins naar het verkeerde adres gestuurd, wat moet ik doen?

Wij versturen de coins altijd naar het coin adres dat u in het kooporder scherm invult. Op het moment dat de transactie in de blockchain staat, is het proces onomkeerbaar. Zelfs als de transactie nog ‘onbevestigd’ is. Als u ons het verkeerde adres hebt gegeven, kunnen wij de coins op geen enkele manier terughalen. Als u het verkeerde adres hebt ingevuld, terwijl de order nog de status ‘Waiting’ heeft, moet u ons zo snel mogelijk contacteren. Anycoin Direct is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade, veroorzaakt door het invullen van een foutief of verkeerd coin adres.