Waarom moet ik een account aanmaken?

Naast uitstekende service, hebben wij veiligheid hoog in het vaandel staan. Door een account aan te maken, kunnen wij u meer veiligheid en bescherming bieden. De wereld van cryptocurrency is relatief nieuw en zoals met iedere nieuwe markt, zijn er altijd mensen die er misbruik van willen maken. Anycoin Direct wil dat uw account veilig is. Samen kunnen we de crypto-wereld veiliger en betrouwbaarder maken.

Op het Anycoin Direct platform, is het verplicht om een account aan te maken. Bij registratie vragen we om de volgende gegevens:

• Naam
  • E-mailadres
  • Adres
  • Wachtwoord

Als u eenmaal uw account hebt aangemaakt, kunt u op onze website cryptocurrencies kopen en verkopen. Voor uw veiligheid hebben we een level-systeem geïmplementeerd dat onder andere de koop en verkoop limieten voor uw account verhoogt. Door bepaalde documenten te uploaden (kopie van ID kaart, bewijs van adres), kunnen we uw identiteit beter vaststellen. Op die manier weten we dat uw account ook echt van u is! Om privacy te waarborgen, is het verhogen van uw account optioneel en niet verplicht. Een geüpgrade/geverifieerd account heeft meerdere voordelen ten opzichte van een niet-geverifieerd account. Simpel gezegd verhoogt het uw limieten voor koop- en verkooporders plus het aantal dagelijkse transacties. Nogmaals; het verhogen van uw level is geheel optioneel en niet verplicht. Wij respecteren uw privacy!