Algemeen

Hoe creëer ik een account?

We hebben een stapsgewijze guide geschreven over het aanmaken van een account. Je kan deze guide hier vinden.

Wat zijn de vereisten voor het registreren van een Anycoin Direct-account?

Ons platform is bedoeld voor de Europese markt. Daarom moet aan de volgende accountvereisten worden voldaan:

• Europees burgerschap of geldige verblijfsvergunning;
  • Europese bankrekening;
  • Leeftijd boven 18 jaar

Dat is alles wat je nodig hebt! Een e-mailadres, mobiele telefoon en internetverbinding zijn trouwens ook handig.

Op welke naam moet ik mijn Anycoin Direct-account registreren?

Als je je account aanmaakt, moet je de naam invoeren die op je ID-kaart of paspoort staat. Het is op ons platform niet toegestaan om een alias te gebruiken.

Aliassen zoals Darklord92 worden dan ook niet geaccepteerd.

Kan ik een order plaatsen zonder account?

Het is helaas niet mogelijk om een order te plaatsen zonder Anycoin Direct-account. Vanwege de regelgeving moet je een account aanmaken voordat je een order op onze website plaatst. Maak je geen zorgen, dat is zo gebeurd.

Kan ik mijn persoonlijke gegevens later wijzigen?

Je kunt je persoonlijke gegevens wijzigen totdat je documenten zijn geverifieerd. Nadat je identificatiedocument is goedgekeurd, zijn je naam en geboortedatum bevestigd. Je adres zal worden bevestigd nadat je een bewijs van inschrijving hebt geüpload. Neem contact op met ons support team als je je e-mailadres wilt wijzigen.

Hoe ziet een goed wachtwoord eruit?

De enige vereiste die we hebben is dat je wachtwoord uit meer dan acht tekens moet bestaan. Over het algemeen geldt: hoe langer (en ingewikkelder) het wachtwoord, hoe beter. Een goed wachtwoord is gemakkelijk te onthouden, maar moeilijk te raden! Daarom adviseren we je om de volgende wachtwoorden niet te gebruiken: welkom123, wachtwoord, qwerty, 12345.

Waar vind ik een overzicht van mijn orders?

Je kunt je meest recente orders vinden in je accountdashboard. Ga naar de sectie ‘orders’ voor een volledig overzicht van al je transacties.

Het telefoonnummer in mijn account klopt niet. Wat nu?

Neem contact op met ons support team als je oude telefoonnummer nog in je account staat. Als je het telefoonnummer helemaal niet kent, moet je dat direct melden.

Ik heb geen sms-bericht ontvangen. Wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen, het kan een paar minuten duren. Controleer of je het juiste telefoonnummer hebt ingevoerd. Neem contact op met ons support team als je het telefoonnummer wel goed hebt ingevoerd, maar geen sms'je ontvangt.

Ik heb geen e-mail ontvangen. Wat moet ik doen?

Maak je geen zorgen, het kan een paar minuten duren. Heb je je map met ongewenste e-mail gecontroleerd? Als je de e-mail daar niet vindt, controleer dan of je het juiste e-mailadres hebt ingevoerd. Een punt teveel of een verkeerde letter kan de e-mail in het internet-niemandsland doen verdwijnen. Neem contact op met ons support team als je het e-mailadres wel goed hebt ingevoerd, maar geen e-mail hebt ontvangen.

Hoe kan ik mijn Anycoin Direct-account deactiveren?

Ga naar je account dashboard en zoek het kopje ‘Account deactiveren’ om je account af te sluiten. Het spijt ons dat je vertrekt. Neem daarom gerust contact op met ons support team als je vragen of feedback hebt.