Kan ik andere cryptocurrencies als betalingsmethode gebruiken?

Helaas is het nog niet mogelijk om andere coins als betalingsmethode te gebruiken. We zijn echter wel geïnteresseerd in een coin-to-coin dienst. Momenteel zijn we bezig om te kijken hoe we dit het beste kunnen implementeren. We streven ernaar om dit in de toekomst een Anycoin Direct functie te maken. Houd een oogje op onze social media kanalen voor verbeteringen, nieuwe functies en cryptocurrency nieuws in het algemeen!