Hoeveel fee moet ik bij mijn verkooporder verzenden?

De meeste wallets voegen automatisch een fee toe, bovenop het aantal coins dat u wilt versturen. Let hier dus bij op, als u het totaal aantal coins in uw wallet wilt versturen. Deze fee is nodig om uw transactie te bevestigen in de blockchain. Hoe hoger de fee, hoe sneller de bevestiging. Verschillende wallets hebben verschillende fee instellingen. Bekijk goed, wat uw persoonlijke wallet heeft ingesteld, voordat u de coins gaat versturen.