Hoe lang duurt het om mijn documenten te verifiëren?

Er zijn verschillende verificatie levels. Door bepaalde documenten te uploaden, krijgen wij meer informatie en duidelijkheid. Op deze manier kunnen wij uw account beter beveiligen. Voor level 3 en 4, vragen we respectievelijk om een kopie van uw ID kaart en een bewijs van adres. Deze documenten moeten worden goedgekeurd door onze compliance afdeling. Wij streven er naar om alle documenten binnen twee uur te controleren (tijdens kantooruren). Tijdens extreme drukte kan dit langer duren. U kunt altijd onze live support contacteren, om het proces te versnellen.