Mag ik de bankrekening van mijn bedrijf gebruiken om voor een order te betalen?

Ja, het is mogelijk om koop- en verkooporders te plaatsen met een bedrijfsrekening. Daar is echter wel het volgende voor nodig:

• Een geregistreerd Anycoin Direct account
  • Contact met onze support, met de melding dat u gebruik wilt maken van een bedrijfsrekening.
  • U moet dan via e-mail het officiële KvK document (kopie) doorsturen.
    • De naam van het bedrijf, plus de naam van de account houder moeten op dit document staan.