Ik heb een vraag over mijn order, wat moet ik doen?

Heeft u hulp nodig, of is er iets niet helemaal duidelijk, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij zitten iedere dag van de week klaar om u te helpen. U kunt ons van maandag tot & met zaterdag bereiken tussen 09:00 en 22:00 uur. Op zondag kunt u contact met ons opnemen tussen 10:00 en 18:30 uur. U kunt ons het beste contacteren door een live chat te starten of door ons een Support Ticket te sturen.

Voeg de volgende informatie toe, als u een vraag over uw order heeft:

• Een volledige beschrijving van de situatie
  • Order ID met een indicatie of het een koop- of verkooporder is
  • Het aantal coins dat u wilt bestellen en de desbetreffende coin
  • Het transactie ID (TXID of TXhash)

Hoe gedetailleerder de informatie, hoe efficiënter we u kunnen helpen! Meerdere tickets (voor één order) aanmaken zal hierbij niet helpen. Dit zal het proces alleen maar vertragen. Als u aanvullende vragen heeft, kunt u ons altijd contacteren.

Vragen over orders via social media, is iets wat wij niet aanraden. Via social media, kunnen wij niet direct uw Anycoin Direct account + orders erbij halen. Om privacy en efficiëntie te waarborgen, raden wij het aan om een live chat of New Support Ticket te openen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support Ticket of door ons te bellen via (+31 0413747174).