Welke betalingsmethoden zijn beschikbaar?

Hieronder kunt u een lijst vinden met alle betalingsmethoden die wij momenteel aanbieden. Creditcards en PayPal kunt u niet gebruiken om betalingen te doen.

• iDEAL
  • SEPA
  • Giropay
  • Bancontact/MisterCash
  • TrustPay
  • MyBank

Let erop dat niet alle landen en / of banken, alle betalingsmethoden ondersteunen. Zelfs als uw land, een bepaalde betalingsmethode ondersteund, raden wij het aan om het bij uw persoonlijke bank na te vragen.

Gebruik maken van SEPA / Giropay

Als uw identificatie document is goedgekeurd, kunt u gebruik maken van de volgende betalingsmethodes:

• SEPA
  • GiroPay

U kunt deze documenten op ieder moment en op ieder level uploaden, zelfs op level 1.