Wat wordt er gedaan met mijn persoonlijke informatie?

Account gebonden informatie wordt alleen gebruikt om de identiteit van onze klanten te bevestigen. Wij verzoeken bijvoorbeeld dat u een kopie van uw ID kaart (of paspoort) aanlevert en een bewijs van adres kan laten zien. Hiermee willen wij uw account beschermen en identiteitsfraude voorkomen.

Als iemand anders uw account gebruikt (of misbruikt), kunnen ze deze documenten niet terugvinden. Als u uw account verwijdert, zal al uw persoonlijke informatie ook verdwijnen. Het leveren van persoonlijke documenten is nodig om een hoger account level te krijgen. Wees ervan bewust dat het leveren van deze documenten optioneel is en niet verplicht.