Mijn verkooporder is verlopen, maar de coins zijn verzonden vanuit mijn wallet, wat moet ik nu doen?

Als uw order de ‘expired’ status heeft, komt dat door een van de volgende scenario’s:

• De order is niet voltooid binnen het gegeven tijdslimiet
  • Het verstuurde aantal coins is lager dan de opgegeven order hoeveelheid

Neem contact op met onze live support en wij bekijken meteen uw order. De transactie moet zichtbaar zijn in de blockchain. Iedere transactie wordt daar opgeslagen en geregistreerd. Als wij in de blockchain kunnen zien dat u de coins naar ons hebt verstuurd, kunnen wij de volgende opties aanbieden:

1. De coins terugsturen. In dit geval, moet u ook een adres opgeven waar wij de coins terug naar moeten sturen.
  2. De uitbetaling uitvoeren, aangepast naar het verstuurde aantal coins en de huidige marktprijs.