Ik heb het verkeerde aantal coins verstuurd, wat moet ik doen?

Als het verstuurde aantal coins lager is dan de aangemaakte verkooporder, zal de order automatisch verlopen. Wees gerust! De munten zijn niet verloren. Contacteer onze (live) support en leg de situatie uit. Vermeld hierbij uw order ID. Als onze support kan bevestigen dat de cryptocurrency is ontvangen, kunnen we of de coins terugsturen, of de uitbetaling aanpassen naar het verstuurde aantal (en de huidige marktprijs). Als het aantal hoger is dan de aangemaakte verkooporder, zal de transactie gewoon doorgaan. Contacteer onze (live) support, zodat wij het overschot terug kunnen sturen naar uw wallet. Als u enige vragen heeft over verkooporders, kunt u iedere dag van de week contact met ons opnemen!