Kan ik mijn e-mailadres aanpassen?

Ja, het is mogelijk om uw e-mailadres aan te passen. Als u dat wilt doen, moet u een e-mail sturen vanaf het e-mailadres wat op uw account geregistreerd staat. U kunt dit bericht sturen naar support@anycoindirect.eu. In deze e-mail (verstuurd vanaf uw oude e-mailadres) moet u uw nieuwe e-mailadres vertellen. Onze compliance afdeling zal vervolgens het e-mailadres voor u veranderen. Als u geen toegang meer heeft tot uw oude e-mailaccount, moet u contact opnemen met onze medewerkers op de live chat. Samen kunnen we kijken naar een oplossing.