Waar kan ik mijn NLG transactie vinden?

Als u een Gulden transactie wilt opzoeken heeft u twee dingen nodig: het transactie ID en een blockexplorer. Een blockexplorer is een website waarop u alle transacties in het netwerk kunt controleren. Ga naar deze website, waar u vervolgens in de zoekbalk (rechtsboven) het transactie ID kunt invullen. De blockexplorer gaat op zoek naar uw transactie en laat zien of deze correct is verzonden, hoeveel fee erbij verstuurd is en of de transactie al bevestigd is. Als een transactie niet in de blockchain staat, kunt u er vanuit gaan dat de transactie niet uitgevoerd is.