Kan ik coins naar een ICO sturen?

Stuur geen coins naar een ICO (vanuit Anycoin Direct).

De meeste ICO’s maken gebruik van zogeheten ‘countdowns’ en tijdelijke wallets. Daarnaast sturen ICO’s de tokens terug naar het adres waarvan de coins vandaan komen. Coins versturen vanuit Anycoin Direct zal dus resulteren in het verlies van je cryptocurrency. Wij accepteren namelijk deze tokens niet. Wij bij Anycoin Direct adviseren onze klanten altijd om een wallet te gebruiken, waarbij ze in het bezit zijn van hun eigen private key. Als u wilt deelnemen aan een ICO, moet u eerst de coins naar uw persoonlijke wallet sturen. U kunt vervolgens vanuit uw eigen wallet, de coins naar de ICO wallet versturen. Op het moment dat u coins naar een ICO stuurt, is Anycoin Direct niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor tokens die niet terecht komen. Klik op de knop hieronder voor een overzicht van alle wallets die wij wel aanbevelen.

Wallets