Hoe kan ik mijn account beter beveiligen?

Anycoin Direct heeft verschillende maatregelen geïmplementeerd, zodat uw account zo veilig mogelijk is. In deze guide staan verschillende veiligheidstips, om uw Anycoin Direct account nog veiliger te maken. Wij raden het u aan om gebruik te maken van deze tips.

Klantenondersteuning

Waarschuwing!

Medewerkers van Anycoin Direct zullen u nooit om uw wachtwoord, 2-factor authenticatie codes of andere informatie betreffende uw account vragen. Daarnaast, zullen medewerkers van Anycoin Direct u nooit vragen om programma’s te installeren die op afstand toegang verlenen tot uw computer (zogeheten remote software).

Neem altijd contact op met Anycoin Direct via onze officiële website of door een e-mail te sturen naar support@anycoindirect.eu U kunt telefonisch contact met ons opnemen via (+31 (0) 413 747 174) of ons bereiken via onze Facebook pagina. Onze officiële Facebook pagina kunt u hier vinden: https://www.facebook.com/AnycoinDirect

Naast onze officiële kanalen, zijn wij tegenwoordig ook actief op bepaalde fora. Op deze fora helpen wij mensen met allerlei verschillende vragen. Momenteel zijn wij actief op de volgende websites: Bitcointalk.org (username: Anycoin Direct Support), Reddit.com (username: AnycoinDirectSupport). Users (en websites) die niet op deze pagina staan, zijn geen officiële vertegenwoordigers van Anycoin Direct.

In het geval dat u ooit bericht ontvangt van andere e-mail adressen, nummers of namen, raden wij u aan om deze berichten te negeren en dit direct te melden aan Anycoin Direct.

Wachtwoord

Een sterk wachtwoord is uw eerste verdediging tegen ongewenste toegang tot uw account. Gebruik altijd een complex en uniek wachtwoord dat nog niet eerder is gebruikt op andere websites. Wij raden het u aan om regelmatig (iedere drie maanden) uw wachtwoord te veranderen. Houdt uw wachtwoord en andere accountinformatie altijd privé.

Medewerkers van Anycoin Direct zullen u nooit om uw wachtwoord vragen.

2-Factor Authenticatie

De 2-factor authenticatie (2FA) optie op Anycoin Direct is een goede manier om uw account verder te beveiligen. Omdat 2FA gekoppeld is aan een specifiek apparaat is het onmogelijk om toegang te krijgen tot uw Anycoin Direct account zonder dat apparaat. Wij raden u het daarom altijd aan om 2FA geactiveerd te houden op uw Anycoin Direct account.

Voor meer informatie over het toevoegen of verwijderen van 2FA kunt u de volgende pagina bezoeken:

2FA Guide

E-mail

Om uw Anycoin Direct account beter te beveiligen is het belangrijk een veilig e-mail adres te hebben. Combineer dit altijd een sterk wachtwoord voor uw e-mail account. Gebruik nooit een wachtwoord voor uw e-mail account dat u al eerder op een andere website heeft gebruikt. Wij raden u aan om te controleren of uw e-mail account ooit is gelekt, gehackt of misbruikt is. Deze website kan worden gebruikt om te controleren of uw accountinformatie ooit is gelekt. Als uw accountinformatie ooit gelekt is raden wij u aan om een nieuw e-mail account aan te maken of uw wachtwoord te wijzigen. Daarnaast, adviseren wij u om 2FA te activeren op uw e-mail account.

Verantwoordelijkheid

Anycoin Direct is op geen enkele manier geaffilieerd met https://haveibeenpwned.com/ en geeft geen garanties over de diensten verleend door https://haveibeenpwned.com/ Het gebruik van https://haveibeenpwned.com/ is voor uw eigen verantwoordelijkheid.

Phishing

Wees op uw hoede voor e-mails die pretenderen van Anycoin Direct te zijn en voor nepwebsites die het uiterlijk van de Anycoin Direct website imiteren. Het bookmarken van de Anycoin Direct website (en altijd deze bookmark gebruiken) is een goede manier om kwaadwillende websites te omzeilen. De Anycoin Direct website kan herkend worden aan het groene SSL veiligheidskeurmerk (Secure) naast de URL van de website. Open geen links of bijlages in e-mails tenzij u er zeker van bent dat de e-mail verzonden is door support@anycoindirect.eu

Onthoud dat medewerkers van Anycoin Direct u nooit zullen vragen om uw wachtwoord, 2FA codes of toegang tot uw computer.

Bookmark: https://anycoindirect.eu/