Over Ripple (XRP)

Ripple (XRP)

XRP is een van de snelste en meest schaalbare cryptocurrency van dit moment. Ripple is al een langere tijd aanwezig, waarbij de eerste prijsindicatie terug is te vinden op september 2013. XRP kan, in zijn huidige vorm, tot 1500 transacties per seconde verwerken. Omdat het Ripple protocol zo snel en efficiënt functioneert, zijn meerdere banken wereldwijd geïnteresseerd om het platform te gebruiken. Naast XRP tokens, is het ook mogelijk om FIAT geld via het Ripple protocol te versturen. Een Ripple transactie wordt binnen vijf seconden bevestigd.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Ripple website te bezoeken:

Official Ripple website

Klik op de knop hieronder, om XRP te kopen

Koop Ripple

Klik op de knop hieronder, om XRP te verkopen

Verkoop Ripple