Over Qtum (QTUM)

Qtum (QTUM)

Qtum combineert een aangepaste versie van de Bitcoin Core infrastructuur met een verenigbare versie van de Ethereum Virtual Machine (EVM). Hiermee combineert Qtum de betrouwbaarheid van Bitcoin’s onfeilbare blockchain met de eindeloze toepassingen van smart contracts. Gedecentraliseerde applicaties en smart contracts zijn dus inzetbaar op het Qtum netwerk. Deze functies zorgen ervoor dat Qtum een multifunctionele cryptocurrency is.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Qtum website te bezoeken:

Official QTUM website

Klik op de knop hieronder, om QTUM te kopen

Koop QTUM

Klik op de knop hieronder, om QTUM te verkopen

Verkoop QTUM