Over Gas (GAS)

Gas (GAS)

Gas, ook wel NeoGas genoemd, is de brandstof en het betaalmiddel op het Neo Smart Economy netwerk. In tegenstelling tot Neo is Gas deelbaar tot 8 decimalen achter de komma. Neo wordt gezien als een vorm van aandelen in het netwerk terwijl Gas wordt gedefinieerd als het betaalmiddel. Gas kan worden verdiend als een soort dividend door het vasthouden van Neo in een persoonlijke Neo wallet.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Gas website te bezoeken:

Officiële Gas website

Klik op de knop hieronder, om Gas te kopen:

Koop Gas

Klik op de knop hieronder, om Gas te verkopen

Verkoop Gas