Welke Gas wallet moet ik gebruiken?

Gas (GAS)

De wallets die wij aanbevelen zijn in deze sectie te vinden. Let erop dat mobiele applicaties ook als optie worden gegeven. Grote hoeveelheden op dergelijke applicaties bewaren, is iets wat wij niet aanbevelen!

De wallets die wij aanbevelen zien hieronder te zien:

Type Link
Full client NEO CLIENT
Lite wallet NEO CLIENT

Hardware wallet

Ledger Nano S

U kunt op verschillende manieren uw Gas tokens bewaren. Echter, raden wij het onze klanten altijd aan om Gas tokens op een Ledger Nano S te bewaren.

Verantwoordelijkheid

Ondanks dat wij deze wallets aanbevelen, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele wallet problemen. Anycoin Direct is geen wallet leverancier! U kunt dus geen coins op onze website bewaren. Als u problemen met uw wallet heeft, kunt u het beste de customer service van de desbetreffende wallet contacteren.

De wallets die wij aanbevelen kunnen veranderen. Cryptocurrency techniek is constant in beweging en kan constant veranderen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)