Waarom moet ik mijn bankrekening verifiëren?

Bij Anycoin Direct kunt u enkel orders plaatsen met uw eigen geverifieerde bankrekening. In het verleden hebben we gemerkt dat veel orders werden betaald met iemand anders zijn bankrekening.

Voor uw (en onze) veiligheid en privacy hebben we bankrekening verificatie geïmplementeerd. Nu kan iemand anders zijn bankrekening niet meer worden gebruikt bij het plaatsten van een order. Door deze extra stap te nemen kunnen we onze klanten beter beschermen tegen fraude, phishing en (cyber) criminelen in het algemeen. Verificatie is eenmalig per bankrekening.

Lees onze guide, voor een stap-voor-stap handleiding.