Hoe moet ik mijn bankrekening verifiëren?

Introductie

Bij Anycoin Direct kunt u enkel orders plaatsen met uw eigen geverifieerde bankrekening. Door dit proces koppelt u uw bankrekening aan uw Anycoin Direct account.

Na de verificatie kunt u uw bankrekening selecteren bij het plaatsen van orders. U kunt meerdere bankrekeningen verifiëren zolang u kunt aantonen dat deze van u zijn. Wanneer een bankrekening geverifiëerd is kunt u deze gebruiken voor al uw toekomstige orders.

Stap 1: De bank verificatie pagina.

We vragen u een geverifieerde bankrekening te kiezen wanneer u een order plaatst bij Anycoin Direct. Als u uw bankrekening nog niet geverifiëerd heeft, wordt u automatisch doorgestuurd naar de bank verificatie pagina.

Wanneer u op de bank verificatie pagina zit, zult u een overzicht zien van al uw geverifieerde bankrekeningen. Als u een nieuwe bankrekening wilt toevoegen klik dan op ‘Voeg nieuwe bankrekening toe’ knop.

Stap 2: Voeg een nieuwe bankrekening toe.

Op deze pagina kunt u een bankrekening toevoegen aan uw account. Allereerst dient u uw gewenste betaalmethode te selecteren aan de linkerkant van uw scherm.

add_new_bank_account_screen.jpgVoor de volgende stap dient u uw IBAN nummer in te vullen. Het verificatieproces zal mislukken wanneer u niet uw eigen bankrekening invult. Wanneer u een betaalmethode heeft geselecteerd en uw bankrekening heeft ingevuld, dient u nog de voorwaarden te accepteren.

Klik op de groene ‘Start Betaling’ knop om door te gaan.

Stap 3: Maak de eenmalige €1 betaling compleet

Om uw bankrekening te verifiëren dient u een bedrag van €1 over te maken naar Anycoin Direct. Deze betaling dient eenmaal te worden voltooid per bankrekening. Wanneer we de eenmalige betaling van €1 hebben ontvangen kunnen wij verifiëren of het een valide bankaccount betreft en of deze van u is.

Wanneer u alle details heeft ingevuld en op de groene ‘Start Betaling’ knop heeft gedrukt zult u worden doorgestuurd naar de pagina van de geselecteerde betaalmethode (met uitzondering van SEPA*).

Volg de instructies weergegeven op deze pagina om uw betaling af te ronden. Zorg ervoor dat u de order ‘bevestigd’ in het laatste betaalscherm. Ons systeem zal uw bankrekening direct verifiëren wanneer wij een bevestiging van uw betaling hebben ontvangen. Dit proces zal in de meeste gevallen slechts enkele seconden in beslag nemen.

Wanneer het verificatieproces is afgerond kunt u uw bankrekening selecteren bij het plaatsen van een order.

SEPA

Wanneer u SEPA als betaalmethode heeft geselecteerd wordt u doorgestuurd naar een betaal informatiescherm op onze website. Hier vindt u alle informatie om de SEPA betaling af te ronden.

Open een extra tabblad en ga naar de website van uw bank voor online bankieren. Via deze website dient u ons het eenmalige bedrag van €1 over te maken. Gebruik de betalingsinformatie zoals aangegeven in het betaal informatiescherm op onze website.

Wanneer we de betaling hebben ontvangen (dit kan tot 2 werkdagen duren) zal uw bankrekening automatisch worden geverifieerd.