Welke Stellar Lumens wallet moet ik gebruiken?

Stellar Lumens (XLM)

De wallets die wij aanbevelen zijn in deze sectie te vinden. Let erop dat mobiele applicaties ook als optie worden gegeven. Grote hoeveelheden op dergelijke applicaties bewaren, is iets wat wij niet aanbevelen!

De wallets die wij aanbevelen zien hieronder te zien:

Type Link
Core wallet Github
Hardware wallet Ledger
Lite wallet Stellar
Web wallet Stellar
Mobile wallet Stellar

U kunt op verschillende manieren uw XLM tokens bewaren. Echter, raden wij het onze klanten altijd aan om XLM tokens op een Ledger Nano S te bewaren.

Belangrijk:

Wanneer u een Stellar Lumens wallet gebruikt, moeten er altijd minstens 1XLM token in zitten. Pas als er 1 XLM token in uw wallet zit, zal uw Stellar Lumens wallet correct functioneren. Deze token moet altijd in uw wallet blijven en dus kunt u deze token ook niet uitgeven. Dankzij deze maatregel is het onmogelijk voor spammers om duizenden wallets tegelijkertijd aan te maken.

Verantwoordelijkheid

Ondanks dat wij deze wallets aanbevelen, zijn wij niet verantwoordelijk voor eventuele wallet problemen. Anycoin Direct is geen wallet leverancier! U kunt dus geen coins op onze website bewaren. Als u problemen met uw wallet heeft, kunt u het beste de customer service van de desbetreffende wallet contacteren.

De wallets die wij aanbevelen kunnen veranderen. Cryptocurrency techniek is constant in beweging en kan constant veranderen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)