Over Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens (XLM)

Stellar Lumens wil een "een wereldwijd financieel netwerk” faciliteren dat toegankelijk is voor iedereen. Ze willen dit bereiken door eindgebruikers, banken en betalingssystemen met elkaar te verbinden. Door deze systemen te verbinden, wil Stellar Lumens monetaire transacties snel, veilig, betrouwbaar en betaalbaar maken. Stellar is een van de langer lopende blockchains en is al actief sinds begin 2014.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Stellar Lumens website te bezoeken:

Official Stellar Lumens website

Klik op de knop hieronder, om Stellar Lumens te kopen

Koop Stellar Lumens

Klik op de knop hieronder, om Stellar Lumens te verkopen

Verkoop Stellar Lumens