Over Verge (XVG)

Verge (XVG)

Verge is een privacy-gerichte cryptocurrency met een eigen blockchain, die zich focust op snelle transacties. Verge wil dit bereiken door de originele Bitcoin blockchain te verbeteren. Het team van Verge focust zich op privacy, zonder het oorspronkelijke doel van bitcoin uit het oog te verliezen; snelle, efficiënte en gedecentraliseerde transacties.

Klik op de knop hieronder, om de officiële Verge website te bezoeken:

Official Verge website

Klik op de knop hieronder, om Verge te kopen

Koop Verge

Klik op de knop hieronder, om Verge te verkopen

Verkoop Verge