Over OmiseGO (OMG)

OmiseGO (OMG)

Het netwerk van OMG faciliteert het schaalbaar maken van financiële diensten op het Ethereum netwerk. Het biedt de mogelijkheid om transparante peer-to-peer transacties te maken in real-time. Het netwerk werd in 2017 gelanceerd door Omise, een populair betaalplatform in Azië. Omise wil een systeem creëren waarin men traditionele en digitale valuta kan wisselen zonder vertraging. Het bedrijf ziet een toekomst met gezonde concurrentie tussen currencies (digitaal en non-digitaal), gebundeld in een gebruiksvriendelijk platform.

Klik op de knop hieronder, om de officiële OmiseGO website te bezoeken:

Official OmiseGO website

Klik op de knop hieronder, om OmiseGO te kopen

Koop OmiseGO

Klik op de knop hieronder, om OmiseGO te verkopen

Verkoop OmiseGO