Hoe kan ik traden met Coin-to-Coin?

Introductie

Met onze gloednieuwe Coin-to-Coin feature kunt u voortaan gemakkelijk uw cryptocurrencies tegen elkaar ruilen. Deze guide is bedoeld om u stap voor stap door dit process te leiden.

Coin-to-coin traden is mogelijk op het ‘Trade’ gedeelte van onze website. Houd er rekening mee dat u beide wallets (van de twee coins die u wilt ruilen) gereed dient te hebben, aangezien de transacties kort achter elkaar plaatsvinden.

Stap 1: Vul het aantal coins in

Als u de twee coins (die u wilt ruilen*) heeft geselecteerd, komt u in het volgende scherm terecht:

* In dit voorbeeld ruilen we NEO voor Qtum.

In dit scherm kunt u het aantal coins dat u wilt traden invullen. Als u het aantal coins invult, zal de tegenoverstaande waarde automatisch updaten. Deze waarde wordt automatisch aangepast naar de huidige koers. Twee voorbeelden staan hieronder beschreven:

Scenario 1:

U wilt 2 NEO traden voor een X hoeveelheid QTUM. Het aantal QTUM dat u zult ontvangen wordt automatisch aangepast aan de hoeveelheid NEO die u wilt traden. (In dit geval 2 NEO voor ongeveer 7.66032216 Qtum)

Scenario 2:

U wilt 8 NEO ontvangen door uw Qtum in te ruilen. Het aantal Qtum dat u voor de 8 NEO moet neerleggen past zich automatisch aan. (In dit geval 34.24936319 Qtum)

*Voorbeeld

Let op! De actuele prijs wordt iedere dertig seconden geupdate. Wanneer u de kwantiteit (aantal) aan coins invult, wordt de huidige prijs automatisch berekend.

Stap 2: Het juiste coin adres (wallet) invullen

Nadat u het coin-aantal heeft ingevuld, is het tijd om uw wallet adres in te voeren.

1. Open de wallet van de coin die u wilt ontvangen
  2. Zoek hier naar uw ontvang adres
  3. Kopieer dit ontvang adres en plak dit adres in het correcte veld

Coin adres waarschuwing!

Check en dubbelcheck uw coin adres altijd. Als de order succesvol is, worden de coins verstuurd naar het adres dat u heeft ingevuld. Als de transactie in de blockchain staat, is het proces onomkeerbaar. Als de coins zijn verstuurd en u het verkeerde adres heeft ingevuld, kunnen wij de coins niet meer terughalen.

Stap 3: De coins naar Anycoin Direct versturen

Nadat u het aantal coins heeft geselecteerd (dat u wilt traden), uw coin adres heeft ingevuld en akkoord bent gegaan met onze voorwaarden, kunt u op de ‘Trade’ knop klikken. U kunt nu verder naar de volgende stap: de coins die u wilt traden van uw wallet naar Anycoin Direct verzenden. U komt nu in het laatste trade order scherm. In dit scherm kunt u de volgende informatie vinden:

1. Het aantal coins dat u naar ons dient te sturen
  2. Het coin adres (wallet) waar u de coins naartoe dient te sturen
  3. De timer. U dient binnen deze tijd, de betaling af te ronden
  4. De order status van uw transactie

In het laatste trade order scherm, krijgt u een aflopende timer te zien. U dient de coins binnen het tijdslimiet te versturen. Als u dit niet doet, verloopt de order en zal deze niet verwerkt worden. De volgende stappen laten zien hoe u coins van uw persoonlijke wallet, naar Anycoin Direct stuurt.

1. Open uw wallet
  2. Selecteer ‘Withdrawal’ of ‘Verzenden’ in uw wallet en kopieer het coin adres dat wij u in het scherm geven. Kopieer dit adres en plak het in het open veld.
  3. Vul het aantal coins in dat u dient te versturen*
  4. Stuur de coins naar ons coin adres (wallet)
  5. De order is succesvol op het moment dat wij de coins correct hebben ontvangen. De andere coins worden nu naar uw wallet verzonden.

*Automatische fee

De meeste wallets voegen automatisch een fee toe, bovenop het aantal coins dat je wilt versturen. Let hier dus bij op, als u het totaal aantal coins in uw wallet wilt versturen. Deze fee is nodig om je transactie te bevestigen in de blockchain. Hoe hoger de fee, hoe sneller de bevestiging. Verschillende wallets hebben verschillende fee instellingen. Bekijk goed, wat uw persoonlijke wallet heeft ingesteld, voordat u de coins gaat versturen.

Stap 4: De coins ontvangen

De order is succesvol op het moment dat wij de coins (binnen het gegeven tijdslimiet) correct hebben ontvangen. U kunt in de order status (4) zien of uw order ‘succesvol’ of ‘failed’ is. Als alle bovengenoemde stappen correct zijn uitgevoerd (correcte informatie, juiste coin adres, correct aantal plus fees, binnen tijdslimiet) zal uw order automatisch verwerkt worden. Op het moment dat uw transactie succesvol is, versturen wij direct de coins naar uw wallet.

Zorg ervoor dat uw wallet up-to-date en volledig gesynchroniseerd is. Als alles correct is, dient u de coins spoedig te ontvangen.

Geweldig dat u gebruik maakt van Anycoin Direct! Als u een vraag heeft, kunt u ons altijd contacteren via live chat (rechtsonder op iedere pagina van onze site), e mail (support@anycoindirect.eu), support ticket of door ons te bellen via (+31 (0) 413 747 174)