Koop, Verkoop, Bewaar en Swap Cryptocurrency a bit smarter. a bit easier.

Jouw crypto is altijd veilig dankzij onze stichting derdengelden.

Other wallet

Traden met je Wallet

Koop cryptocurrency en verstuur de coins naar je persoonlijke wallet, exchange-account of Ledger. Selecteer het bedrag in de exchange-balk hierboven en voer je wallet-adres in.

Begin nu!
Anycoin Direct Vault

Traden met de Vault

In de Anycoin Vault houden we klanttegoeden 1:1 aan. Je crypto is bij ons dus altijd veilig. Met je persoonlijke Anycoin Vault kunnen alle transacties geïnitieerd worden vanuit één gemakkelijk navigeerbaar overzicht.

Activeer mijn Vault
Anycoin Direct app

Traden met onze App

Eindelijk een crypto-app voor iedereen! Download de Anycoin App, de meest gebruiksvriendelijke manier om crypto te verhandelen. Je vindt onze app in de App Store en Google Play Store. Een beetje slimmer. Een beetje gemakkelijker.

Download de app

Onze bestsellers

BTC icon

Bitcoin

BTC - € 64.893

ETH icon

Ethereum

ETH - € 3.288

BNB icon

BNB

BNB - € 567,67

DOGE icon

Dogecoin

DOGE - € 0,201

Bekijk onze gehele selectie

Welkom bij Anycoin Direct!

Wat is Anycoin Direct?

Hoe kan ik crypto kopen?

Hoe bewaar ik mijn cryptomunten?

Hoe kun je crypto laten uitbetalen in Euro’s?

Onze betaalmethoden

Dit zeggen onze fans

• Makkelijker kan het bijna niet...

5 sterren
    Het aanmeldings proces was heel makkelijk en het proces van het aankopen van crypto verliep ook heel goed. Al met al een soort van vloeiende ervaring
    Raymond van Berkel
  • Makkelijke app in gebruik

5 sterren
    Makkelijke app in gebruik. Duidelijk en overzichtelijk.
    john bolleman
  • Prima

4 sterren
    Prima! Duurde een dag (kan t/m 2 dagen staat in de voorwaarden), maar bestelling netjes afgerond.
    Jelmer