Over IOTA (IOTA)

IOTA (IOTA)

IOTA is significant anders dan de meeste cryptocurrencies omdat het een ‘Tangle’ gebruikt in plaats van een blockchain. Een Tangle is een schakeling van onderling verbonden transacties. Deze transacties zijn gedistribueerd en opgeslagen in een gedecentraliseerd netwerk van nodes. In tegenstelling tot betalen van transactie fees dwingt de Tangle tot het bijdragen aan de veiligheid en stabiliteit van het netwerk doordat participanten automatisch twee transacties valideren bij het doen van een transactie. De structuur van de Tangle zorgt ervoor dat IOTA schaalbaar, flexibel en zonder transactiekosten kan opereren.

Klik op de knop hieronder, om de officiële IOTA website te bezoeken:

Official IOTA website

Klik op de knop hieronder, om IOTA te kopen

Koop IOTA

Klik op de knop hieronder, om IOTA te verkopen

Verkoop IOTA