Affiliate programma

Heb je een informatief platform dat bijdraagt aan de cryptocurrency wereld? Deel jouw persoonlijke affiliatie link met je eigen community en verdien commissie over alle orders welke geplaatst worden door de door jou aangebrachte klanten.

Voordelen van het affiliate programma

Middels een samenwerking met Anycoin Direct werk jij samen met een van Europa’s meest vertrouwde cryptocurrency brokers met een bewezen staat van verdienste. Wij zullen jouw community voorzien van de best mogelijke klantenservice. Natuurlijk bieden we jou, als partner, ook uitstekende voorwaarden:

• Een hoge commissie in vergelijking tot de industrie van 0,25% over de gehele ordergrootte van zowel koop-, verkoop- en trade orders;
  • Je krijgt een unieke, persoonlijke, affiliatie link. In combinatie met een persoonlijke affiliatie pagina in je account. Deze geeft inzicht in hoeveel klanten en omzet je aangebracht hebt;
  • We zullen je voorzien van al het nodige promotie materiaal, waaronder, ons logo, banners, prijs-banners en press-releases.

_______________________________________________

Wat moet je doen?

1. Maak een account aan op anycoindirect.eu
  2. Lever onderstaande benodigde informatie aan per email naar affiliates@anycoindirect.eu
  3. Deel jouw persoonlijke affiliate link met je netwerk
  4. Ontvang commissie over alle orders die een door jou aangebrachte klant plaatst

_______________________________________________

Benodigde informatie affiliate:

• Voornaam:
  • Achternaam:
  • E-mail address anycoindirect.eu account:
  • Telefoonnummer:
  • Bank account IBAN (voor uitbetalingen):
  • Bank account tenaamstelling:
  • URL van het domein:
  • Registratiejaar van het domein:
  • Wil je graag extra promotiemateriaal ontvangen: (Y/N)
  • Ik ga akkoord met de voorwaarden van het affiliate programma: (Y/N)

_______________________________________________

Voorwaarden affiliate programma

De voorwaarden voor het affiliate programma kun je hier vinden.

_______________________________________________

Affiliate programma Info

De voorwaarden zijn enkel van toepassing voor deelnemers in het affiliate programma (bijvoorbeeld: nieuwssites, fora, bloggers, vloggers, enzovoort). Wanneer je als consument commissie over orders wilt verdienen, kan daarvoor de affiliate link in het account dashboard gebruikt worden.

Wil je graag meer informatie?

Stuur een mailtje met je vraag naar: affiliates@anycoindirect.eu