Anycoin Direct Affiliate Programma

anycoin direct affiliate program

Word een digitale pionier

Word partner van Anycoin Direct en verdien 0.25% van elke bestelling die je affiliates maken! Deze commissie is permanent en geldt voor alle toekomstige orders van jouw doorverwezen klanten!

Sign Up

Share your link

Receive Commission

Start referring today!

Het is eigenlijk heel simpel. Bij Anycoin Direct kan je standaard partner worden, of business partner. Als standaard partner verdien je 0.25% van elke bestelling die je affiliates maken. Je hoeft alleen de affiliate-link in je profiel met je vrienden en familie te delen. Handig toch? Heb jij een eigen onderneming en wil je profiteren van extra voordelen? Dan is het business programma perfect voor jou. Bekijk de tabel en selecteer het programma dat het beste bij jou past!

Enthusiast Program Business Program
Earn credits checkmark
Lifetime earnings checkmark checkmark
Promotional material
Negotiable commission
Customizable affiliate link
Direct pay-out in Euro

Waarom Anycoin Direct?

We zetten altijd die extra stap. Toen we dit bedrijf begonnen, wisten we dat digitale innovaties en blockchain-technologie een fundamentele verandering teweeg zouden brengen. Als gerenommeerde beleggingsdienst voor cryptocurrency weten we als geen ander dat investeren in cryptocurrency ingewikkeld kan lijken. Maakt u zich geen zorgen, onze persoonlijke accountmanagers staan klaar om u waar nodig te ondersteunen.

Hoge commissie

Bij ons partnerprogramma verdien je 0.25% van elke bestelling die je affiliates maken. Dus deel de link met je vrienden!

Permanent

Bij ons geen maximum. Alle doorverwezen klanten blijven altijd commissie opbouwen. Eens een affiliate, altijd een affiliate.

Support

Hulp nodig? Ons support team is zes dagen in de week beschikbaar voor persoonlijke assistentie.

Promotiemateriaal nodig?

Op zoek naar gratis promotiemateriaal? Mooi zo. Hieronder vind je ons perspakket met daarin onze logo’s en banners. Voel je vrij om ze zo veel als je maar wil te gebruiken om je persoonlijke affiliate link te promoten! Je kunt hier al onze logo’s en banners in een handige .zip file downloaden.

Let op

1. De algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle deelnemers aan ons affiliate programma (bijv. nieuwssites, forums, blogs, vlogs, etc.). Als je als individu een commissie wil verdienen, gebruik dan de standaardlink in je account dashboard.